平治
奥迪
宝马
奔驰
电动车
货车
客货车
私家车
座位
容積
傳動
年份
是否已售

森美突襲!試乘Toyota Comfort Hybrid Taxi

森美試乘!玩轉Toyota Comfort Hybrid Taxi

Toyota Comfort Hybrid Taxi



話說《Opencar》編輯試完最新Toyota Comfort Hybrid Taxi嘅性能表現、舒適性,同埋方便性後,就打算真實開工做返幾轉,接載一下真實的士乘客,問問乘客對新款的士嘅行車表現同乘坐表現有何評價,如果講得好,又願意上鏡嘅,《Opencar》就會免費載佢一程!睇睇邊個貴客咁好彩嘞!但都唔知係《Opencar》好彩定廣大觀眾好彩,編輯竟然接載到著名藝人森美!


森美一上車已對新款的士甚有興趣,同司機不斷交流新車乘坐感覺。


講到高興時,森美大哥更即席表演車內吊環!


森美大哥一上車就留意到新的士車廂set咗多部攝錄機,不愧為見慣鏡頭嘅藝人!對鏡頭特別敏感!得到森美大哥同意,就同森美全程齋talk就新的士!難得森美對汽車素有研究之餘,仲要有坐開的士,一坐入車廂就已經輕鬆講出新款的士嘅種種新設計,過程笑料百出,據佢當日嘅乘坐感受,似乎都好滿意新Comfort Hybrid Taxi嘅表現。


Text:Chris

 覺得這文章有用?按下面的按鈕分享給你的朋友 

你可能感興趣的文章